Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-10-2010, 09:26 AM   #14 (permalink)
O'kulNedeniyle.Kapalıyız !

chackerkeyff - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Date: Aug 2009
Tecrübe Puanı: 41 chackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond reputechackerkeyff has a reputation beyond repute

ben geçiyor demedim. Teşekkürü neden bu kadar önemLi bişeymiş gibi nerdeyse her mesajında vurguluyosun onu anLamış değiLim. Kimi insan var yardımını emeğini boşa çıkarmıyor en azından bi sağoLLa bi teşekkür ederimLe katkı sağLıyor kimisi var işi görüLünce çekip gidiyo. Adamın gırtLağına sarıLıp iLLa ediceksin gibi bişey denemez.
Sen yardımını isnsanLığını yap gerisi onLara kaLsın Dersin ki ben yaptım o onun öküzLüğü

Neyse konu uzamasın hoşgeLdin tekrar.

SydmR
chackerkeyff - MSN üzeri Mesaj gönder chackerkeyff isimli Üye şimdilik offline konumundadır